De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Ayam Bakar Dua
Gegrilde kip met zoete, rokerige marinade
Ingrediënten:
1 kg. kip
2 tenen knoflook
3 eetlepels ketjap manis
1 eetlepel limoensap
1 eetlepel boter
1 theelepel zout
1 theelepel peper
1 theelepel gemberpoeder
Bereiding:
Snijd de knoflook fijn. Marineer de kip met ketjap manis, fijngehakte knoflook, zout, peper, limoensap en gemberpoeder. Laat dit 2 uur afgedekt in de koelkast intrekken. Verhit een grillpan of barbecue en gril de kip op middelhoog vuur. Bestrijk regelmatig met gesmolten boter voor een glanzende, krokante buitenkant.
download