De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Buntut Klasik
Bijgerechten
Cumi Serpih Cabai
Tumis Kangkung
Pelecing Kangkung
Sambal Badjak Empat
Pepesan Tiga
Ayam Penyet Pedas
Tahu Kukus Campur Jamur
Nagerechten
Puding Coklat Dua
Koffiesnacks
Pandan Chiffon Cake
Ontvang recepten in je e-mail!
Ayam Goreng Tujuh
Knapperige, gefrituurde kip met aromatische kruiden
Ingrediënten:
- 1 kg. kip
- 500 ml. water
- 3 teentjes knoflook
- 2 daun salam
- 2 theelepels ketumbar
- 1 theelepel kunyitpoeder
- 1 theelepel zout
- 1 theelepel suiker
- olie
Bereiding:
Snijd de kip in acht delen. Meng de kip met de knoflook, ketumbar, kunyitpoeder, zout en suiker. Voeg het water en de daun salam toe en laat 30 minuten sudderen tot het vocht grotendeels is verdampt. Verhit de olie en frituur de kip tot deze goudbruin en krokant is.
download