De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Acar Ketimun Lima
Zoet/zure komkommer en bietjes
Ingrediënten:
- 1 komkommer
- 1 rode biet
- 1 rode of groene rawit
- 1 ui
- 1 theelepel suiker
- kwart kop azijn
- half kopje water
- zout
Bereiding:
Kook de biet. Was de komkommer en snijd het julienne. Snijd ook de biet in juliennerepen. Snipper de ui fijn. Laat de rawit heel. Kook het water in een pannetje. Voeg de suiker en azijn toe en roer tot de suiker is opgelost. Haal het pannetje van het vuur en doe de azijn in een schaal. Voeg de rest van de ingredienten toe en laat het ca. 1 uur marineren.
download