De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Bahosaus
Kruidige saus voor bij alle soorten vlees
Ingrediënten:
- halve dl. azijn
- 2 theelepels sambal oelek
- 1 blik tomatenpuree
- halve theelepel ve-tsin
- 1 eetlepel pindakaas
- 1 ui
- 1 theelepel knoflookpoeder
- 1 eetlepel ketjap manis
- 2 theelepels suiker
- 2 dl. water
- zout
Bereiding:
Pel en snipper de ui heel fijn en fruit dit glazig in een beetje olie. Meng de tomatenpuree met water en voeg dit toe aan de ui. Voeg de sambal, knoflookpoeder, ve-tsin, suiker en zout naar smaak toe en laat het geheel even pruttelen. Voeg dan azijn, pindakaas en tot slot ketjap manis toe. Laat het geheel nog eens 5 min. zachtjes koken.
download