De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Bacem Tahu
Kruidige, gebakken tofu
Ingrediënten:
- 1 blok tahu
- 1 theelepel ketumbar
- halve theelepel laos
- 1 theelepel asem
- 2 koppen santen
- 3 sjalotten
- 1 daun salam
- 1 theelepel gula djawa
- olie
- 1 teen knoflook
Bereiding:
Pel de sjalotjes en knoflook en snipper deze heel fijn. Snijd de tahu in plakken. Wrijf de knoflook met de sjalotjes en de ketumbar fijn in de vijzel en doe dit samen met de tahu in de santen. Doe er de asem, gula djawa, laos, daun salam bij en laat dit geheel in de tahu trekken tot het helemaal droog is. Bak de tahu rondom bruin in een wok met hete olie.
download