De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Ayam Nanas Pedis
Pittige kipfilet met verse ananas
Ingrediënten:
- 3 kipfilets
- halve rijpe ananas
- 2 rode lomboks
- 1 grote ui
- 2 eetlepels ketjap
- 2 eetlepels water
- 1,5 theelepel ketumbar
- 1,5 theelepel peperkorrels
- halve theelepel djinten
- zout
- olie
Bereiding:
Snijd de kipfilets in blokjes. Maal de ketumbar, djinten, peperkorrels en wat zout fijn in de vijzel. Snijd de ananas in blokjes, de lomboks in ringen en snipper de ui. Verhit wat olie in de wok en bak de kip samen met de fijngemaakte kruiden tot de kip van kleur verandert. Voeg de ui en lomboks toe en schep het kort door. Voeg de ananas, de ketjap en het water toe, schep het nogmaals door en laat het zachtjes stoven voor ca. 10 min.
download