De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Agar-Agar Kelapa Almond
Kokospudding met amandelsmaak
Ingrediënten:
- 275 gr. suiker
- 150 gr. geraspte kokos
- 1,5 ltr. melk
- 2 eidooiers
- 2 zakjes witte agar-agar
- 1 zakje vanillesuiker
- amandelextract naar smaak
Bereiding:
Spoel een puddingvorm om met koud water. Klop de eidooiers los. Breng de melk met de agar-agar en de suiker aan de kook. Roer dit door tot de suiker is opgelost. Roer een beetje warme melk door de eidooiers en voeg dit samen met de vanillesuiker al roerend toe aan de melk. Zet het vuur uit en roer de kokos en het amandelextract door het geheel. Schenk het mengsel in de puddingvorm en laat het afkoelen. Laat de pudding in de koelkast verder goed koud worden voor enkele uren.
download