De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Ayam Masak Ketjap
Pittige zoete drumsticks met een ketjapsaus
Ingrediënten:
- 5 drumsticks
- 6 dl. water
- 8 eetlepels ketjap
- margarine
Bumbu:
- 2 uien
- 2 lomboks
- 2 theelepels ketumbar
- 1 theelepel djinten
- zout naar smaak
Bereiding:
Snipper de uien en de lomboks fijn. Maal de bumbu tot een pasta. Bak de drumsticks in de boter tot ze van kleur veranderen. Voeg de bumbu toe aan de drumsticks en schep het geheel goed door. Voeg de ketjap en het water toe en stoof de kip gaar en tot de saus is ingedikt. Voeg eventueel wat water toe.
download