De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Agar-Agar Lychee
Zoete pudding van agar-agar en lychees
Ingrediënten:
- 150 gr. kristalsuiker
- 9 dl. water
- 15 verse lychees
- 1 zakje witte agar-agar
Bereiding:
Pel en ontpit de lychees. Doe het vruchtvlees in de blender en blend het fijn. Breng in een pan het water zachtjes aan de kook en voeg de suiker en agar-agar toe. Roer het door tot het is opgelost en voeg dan al roerend de lychees toe. Spoel een puddingvorm om met koud water en giet het agarmengsel hier in. Laat de pudding afkoelen en in de koelkast verder opstijven.
download