De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Telor Masak Tomat
Roerei met gestoofde tomaat en lente-ui
Ingrediënten:
- 4 eieren
- 4 tomaten
- 3 lente-uitjes
- 2 eetlepels water
- kwart theelepel sesamolie
- 3 eetlepels olie
- suiker naar smaak
- peper naar smaak
- zout naar smaak
Bereiding:
Snijd de lente-uitjes fijn en snijd de tomaten in blokjes. Kluts de eieren schuimig. Voeg peper, zout en sesamolie toe en kluts het opnieuw goed door. Verwarm 2 eetlepels olie en bak de eieren al roerend gaar. Verwarm in een andere pan de overige olie en bak de tomaten een minuut. Voeg suiker en water toe en laat het nogmaals een minuut stoven. Voeg de eieren toe, strooi de lente-uitjes over het gerecht en dien meteen op.
download