De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Bakwan Udang Sayur
Gefrituurde koekjes met groente en garnalen
Ingrediënten:
- 100 gr. tauge
- 50 gr. kleine garnalen
- 50 gr. bloem
- 2 wortels
- 1 eetlepel selderie
Bumbu:
- 2 sjalotten
- 2 teentjes knoflook
- 1 theelepel peper
- halve theelepel zout
Bereiding:
Snijd de wortels in dunne reepjes en blancheer ze in kokend water. Hak de selderie fijn. Snipper de sjalotjes en knoflook en maal de bumbu tot een pasta. Meng de bumbu met de tauge, garnalen, bloem, wortels en selderie. Voeg een beetje water toe mocht het te droog zijn. Verhit ruim olie. Neem een eetlepel beslag, bak dit in de olie en druk het een beetje plat. Bak de Bakwan Udang Sayur gaar en mooi goudbruin van kleur.
download