De nieuwste recepten
Voorgerechten
Bijgerechten
Koffiesnacks
Udang Goreng Kremes
Gefrituurde garnalen met een krokant jasje
Ingrediënten:
- 250 gr. grote garnalen
- peper
- zout
- water
Beslag:
- 100 gr. tapiocameel
- 3 dl. water
- 1 eidooier
- 3 teentjes knoflook
- 1 theelepel bouillonpoeder
- halve theelepel suiker
- halve theelepel peper
Bereiding:
Leg de garnalen 15 min. in voldoende water met zout en peper naar smaak en laat het goed uitlekken. Rasp de knoflook en meng het met het bouillonpoeder, suiker en peper. Doe dit in de blender, voeg het water en tapiocameel toe en meng het tot een glad beslag. Voeg de eidooier toe en blend alles goed door elkaar. Dompel de garnalen in het beslag en frituur ze goudbruin en gaar. Bak het overige beslag lepel voor lepel in hete olie droog en krokant. Verkruimel het en strooi het daarna over de garnalen.