De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Cumi Rebus Saus Pedis
Inktvisringen met een pittige saus
Ingrediënten:
- 500 gr. inktvis
- 3 teentjes knoflook
- 2 rode lomboks
- 1,5 eetlepel olie
- 1 eetlepel ketjap asin
- 1 theelepel szechuan peperkorrels
- 1 theelepel suiker
- zout naar smaak
Bereiding:
Snijd de inktvis in ringen en kook het in 1 min. gaar. Rooster de szechuan peperkorrels en stamp ze fijn. Rasp de knoflook. Snipper de lomboks zo fijn mogelijk en fruit ze met de knoflook in de olie kort aan. Meng de szechuan peperkorrels, ketjap, suiker en zout door de olie en schenk de saus over de gekookte inktvis.
download