De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Puding Telor Ceplok
Pudding in de vorm van een gebakken ei
Ingrediënten:
Dooier:
- 8 dl. mangosap
- 1 zakje witte agar-agar
- suiker naar smaak
eiwit:
- 7 dl. water
- 1,5 dl. gecondenseerde melk
- 1 zakje witte agar-agar
- 2 eetlepels kristalsuiker
- halve theelepel vanillepoeder
- zout
Bereiding:
Breng het sap voor de dooier met de agar-agar en de suiker aan de kook. Schenk het in kleine ronde vormen en laat het opstijven. Breng voor het eiwit alles aan de kook en schenk het daarna in, met water omgespoelde, grotere ronde vormen en laat het opstijven. Leg voor het serveren de gele dooier op het eiwit.
download