De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Babi Tulang Cin
Gestoofde varkensribbetjes
Ingrediënten:
- 1 kg. ribbetjes
- 2 eetlepels olie
- 3 tenen knoflook
- halve theelepel nootmuskaat
- pimentkorrels
- zout
- peper
- 1 eetlepel ketjap manis
- 1 theelepel gula djawa
- 2,5 dl. heet water
Bereiding:
Pers de knoflook. Snijd de ribbetjes in stukken van ca. 5 cm. Verhit olie in de wok en fruit de knoflook goudbruin. Voeg de ribbetjes, nootmuskaat, piment, zout en peper naar smaak toe en roerbak ca. 5 min. tot het vlees bruin is. Voeg gula djawa en ketjap toe. Schenk 2,5 dl. heet water in de pan en breng het geheel aan de kook. Doe het vuur zacht, doe de deksel op de pan en laat dit ca. 1 uur stoven.
download