Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Gebakken bananenspiesjes met chocolade, kokos en kaas
Ingrediënten:
- 4 bananen
- 15 satehstokjes
- olie
Beslag:
- 100 gr. bloem
- 50 gr. rijstmeel
- 2 dl. ijswater
- 25 gr. poedersuiker
- 2 theelepels maizena
- halve theelepel bakpoeder
- kwart theelepel zout
Extra:
- gecondenseerde melk
- chocoladehagelslag
- geraspte kaas
- geraspte kokos
Bereiding:
Rooster de kokos in een droge koekenpan goudbruin. Snijd de bananen in stukken en rijg aan de satehstokjes. Meng bloem, rijstmeel, bakpoeder, maizena, poedersuiker en zout. Voeg ijswater toe tot een glad beslag. Haal de bananen door het beslag. Bak ze in hete olie bruin. Bestrooi direct met hagelslag, kaas en kokos. Besprenkel met gecondenseerde melk.
Sateh Pisang Coklat Keju Dua