Sateh Pisang Coklat Keju Dua

Gebakken bananenspiesjes met chocolade, kokos en kaas


Ingrediënten:

- 4 bananen
- 15 satehstokjes
- olie

Beslag:

- 100 gr. bloem
- 50 gr. rijstmeel
- 2 dl. ijswater
- 25 gr. poedersuiker
- 2 theelepels maizena
- halve theelepel bakpoeder
- kwart theelepel zout

Extra:

- gecondenseerde melk
- chocoladehagelslag
- geraspte kaas
- geraspte kokos

Bereiding:

Rooster de kokos in een droge koekenpan goudbruin. Snijd de bananen in stukken en rijg aan de satehstokjes. Meng bloem, rijstmeel, bakpoeder, maizena, poedersuiker en zout. Voeg ijswater toe tot een glad beslag. Haal de bananen door het beslag. Bak ze in hete olie bruin. Bestrooi direct met hagelslag, kaas en kokos. Besprenkel met gecondenseerde melk.

Sateh Pisang Coklat Keju Dua