De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Babi Taoco
Varkensvlees gestoofd in zwarte bonensaus
Ingrediënten:
- 500 gr. hamlappen
- 1 groene lombok
- 3 uien
- 3 eetlepels olie
- 3 tenen knoflook
- 5 eetlepels taoco
- 4 lente-uien
- peper
- halve theelepel djahe
- 1 dl. bouillon
Bereiding:
Snipper de uien en knoflook heel fijn. Snijd het varkensvlees in blokjes. Snijd de lente-uien en lombok in ringen. Verhit de olie in een wok en fruit het knoflook en uien lichtbruin. Voeg het vlees en djahe toe en bak het vlees hierin rondom bruin. Voeg de lombok, taoco, peper naar smaak en de bouillon toe en laat het vlees in ca. 20 min. gaarstoven met de deksel op de pan.
download