De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Sateh Pisang Coklat Keju
Bananenspiesjes in chocolade met geraspte kaas
Ingrediënten:
- 150 gr. pure chocolade
- 100 gr. geraspte kaas
- 50 gr. geroosterde pinda's
- 3 bananen
- halve dl. warme melk
Bereiding:
Stamp de pinda's grof. Laat de bananen goed koud worden in de koelkast, snijd ze in stukken en rijg ze per 3 aan platte satehstokjes. Laat de chocolade in de warme melk smelten en roer het door. Dip de sateh hier in en rol ze daarna door de pinda's. Laat de chocolade stollen en strooi er dan de geraspte kaas over heen.
download