De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Agar-Agar Buah Pepaya
Papaya gevuld met papayapudding
Ingrediënten:
- 10 gr. suiker
- 6 dl. water
- 2 kleine papaya's
- 1 zakje witte agar-agar
- 1 theelepel vanillepoeder
Bereiding:
Schil de papaya's en snijd ze overlangs doormidden. Verwijder de pitjes en schep een dun laagje van het vruchtvlees af, maar bewaar het vruchtvlees. Je hebt nu 4 bootjes. Snijd aan de bolle kant van de bootjes een stukje af zodat het niet omvalt. Prak het vruchtvlees fijn en breng het met het water, agar-agar, suiker en vanillepoeder aan de kook. Roer dit door tot de suiker is opgelost en schenk het in de papayabootjes. Laat het afkoelen en in de koelkast goed koud worden en opstijven. Snijd voor het opdienen de papaya's in plakken.
download