De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Sambal Colo-Colo Tradisional
Traditionele sambal voor gegrilde vis
Ingrediënten:
- 4 sjalotten
- 4 rawits
- 2 tomaten
- 2 eetlepels ketjap manis
- 1 eetlepel ketjap asin
- 1 eetlepel limoensap
- 1 theelepel olie
Bereiding:
Snijd de sjalotten, rawits en tomaten klein en meng alle ingrediënten rauw door elkaar. Serveer deze sambal boven op een gegrilde vis.
download