De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Acar Ketimun Empat
Zoet/zure pittige komkommer
Ingrediënten:
- 1 kleine komkommer
- 1 kleine ui
- 2 rode lomboks
Saus:
- azijn
- water
- suiker
- zout
- peper
Bereiding:
Was de komkommer goed en snijd de uiteindes eraf. Haal een vork in de lengte langs de komkommer zodat er groeven ontstaan en snijd de komkommer in dunne plakjes. Snijd de ui en de lomboks in hele dunne ringetjes. Doe alles in een ruime schaal. Maak van azijn, water, suiker, peper en zout een saus naar smaak. Laat de acar minimaal 1 uur intrekken voor servering.
download