De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Ayam Lada Hitam
Kruidige kippendijen gestoofd in zwarte pepersaus
Ingrediënten:
- 4 kippendijen
- 200 ml. water
- 1 ui
- 3 eetlepels ketjap manis
- 1,5 theelepel zwarte peperkorrels
- 2 eetlepels olie
Bumbu:
- 4 rawits
- 3 teentjes knoflook
- 1 theelepel zout
Bereiding:
Snijd de ui in halve ringen. Maal de rawits, knoflook en zout tot een bumbu. Verhit de olie en fruit de bumbu met ui tot geurig. Voeg de kippendijen toe en bak rondom aan. Voeg water, ketjap manis en peperkorrels toe. Stoof het geheel 25 min. op laag vuur tot de kip gaar en de saus ingedikt is.
download