De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Tauge Goreng Kampung
Roerbak van zeer pittige tauge
Ingrediënten:
- 400 gr. tauge
- 6 rode rawits
- 5 sjalotten
- 3 teentjes knoflook
- 2 rode lomboks
- 2 daun salam
- 1 lente-ui
- 2 eetlepels olie
- 1 theelepel bruine suiker
- 1 theelepel zout
- ve-tsin naar smaak
Bereiding:
Snijd de lente-ui in dunne ringen. Hak de rawits, sjalotten en knoflook fijn. Snijd de lomboks in schuine ringen. Verhit de olie en fruit de sjalotten, rawits, lomboks, knoflook en daun salam tot het geurt. Voeg de tauge, lente-ui, zout, bruine suiker en ve-tsin toe en roerbak alles kort mee.
download