De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Tumis Buncis Putren
Sperzieboontjes en babymais in pittige bouillon
Ingrediënten:
- 100 gr. sperziebonen
- 10 babymais
- 4 rode rawits
- 4 sjalotten
- 2 rode lomboks
- 2 teentjes knoflook
- 1 kippenbouillonblokje
- 1 kopje heet water
- suiker naar smaak
Bereiding:
Los het bouillonblokje op in het hete water. Snijd de babymaïs in schuine stukken, snijd de lomboks in schuine ringen, snijd de sjalotten in dunne ringen, rasp de knoflook en laat de rawits heel.
Fruit de sjalotten in wat olie glazig en voeg dan de lomboks, de rawits en de knoflook toe en bak dat even mee. Voeg de bouillon toe en breng het aan de kook. Voeg de overige ingrediënten toe en kook de boontjes beetgaar.
download