De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Bening Asam
Sup Bakso Cumi
Soto Ayam Lamongan
Bijgerechten
Tempeh Kroket Sayuran
Sayap Ayam Manis dan Renyah
Perkedel Tahu dan Daging Asap
Siomay Bandung Dua
Ayam Goreng Lengkuas Bandung Dua
Nagerechten
Selada Buah Segar
Koffiesnacks
Kue Kering Kelapa Berhias
Ontvang recepten in je e-mail!
Pindang Telor Masak Kecap
Gestoofde eieren in kruidige ketjapsaus
Ingrediënten:
- 10 eieren
- 1 ltr. bouillon
- 70 ml. ketjap manis
- 3 cm. laos
- 3 daun salam
- 3 eetlepels olie
Bumbu:
- 8 sjalotjes
- 4 teentjes knoflook
- 1 eetlepel ketumbar
- 3 theelepels zout
Bereiding:
Kook de eieren hard, laat ze in koud water schrikken en pel ze. Kneus de laos. Maal de sjalotjes, knoflook, ketumbar en zout tot een pasta. Verhit de olie in een pan en fruit de bumbu met de laos en daun salam tot het aroma vrijkomt. Voeg de eieren toe en schenk de ketjap manis en bouillon erbij. Breng het aan de kook en laat de saus inkoken tot een stroperige consistentie.
download