De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Smoor Tahu Telor
Gekookte eieren en tahu gesmoord in ketjap
Ingrediënten:
- 3,5 dl. water
- 8 eieren
- 1 tahu
- 6 eetlepels ketjap manis
- bawang goreng
Bumbu:
- 5 sjalotten
- 3 teentjes knoflook
- 5 kemirienoten
- 1 theelepel zout
- halve theelepel peper
Bereiding:
Kook de eieren hard, laat ze in koud water schrikken en pel ze. Snijd de tahu in blokken en frituur ze goudbruin. Snijd de sjalotjes en knoflook fijn en maal de bumbu tot een pasta. Verhit een beetje olie en fruit de bumbu tot het begint te geuren. Voeg het water, de ketjap, eieren en de tahu toe en kook de saus in tot de gewenste dikte. Strooi tot slot bawang goreng over het gerecht.
download