De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Babi Rica
Gestoofd, pittig varkensvlees
Ingrediënten:
- 500 gr. hamlappen
- 2 schijven djahe
- 4 ui
- 2 serehstengels
- 7 rode lomboks
- 7 daun djeruk purut
- 2 rawits
- 1 tomaat
Bereiding:
Het vlees in blokjes snijden. Ui, lomboks en rawits fijnsnijden en deze vijzelen. Ontvel de tomaat en snijd het in stukjes. In de wok de bumbu goed aanfruiten samen met de djahe, sereh en djeruk purut. Dan het vlees en de tomaat toevoegen en dit alles goed bakken. Eventueel wat vocht toevoegen. Dit alles moet in 25 min. gaar gestoofd zijn.
download