De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Babi Rebus
Varkensvlees gestoofd in bouillon en limoensap
Ingrediënten:
- 1 kg. hamlappen
- 7 sjalotten
- 5 tenen knoflook
- halve theelepel djahe
- halve theelepel peper
- halve theelepel kruidnagelpoeder
- halve theelepel foelie
- 1 limoen
- zout
- olie
Bereiding:
Snijd het vlees in stukken en kook het met wat zout gaar. Haal het uit het water, laat het uitlekken en bewaar de bouillon. Snijd de sjalotjes en knoflook heel fijn. Verhit wat olie in een wok en fruit de sjalotjes en knoflook hierin. Voeg de overige kruiden toe behalve de limoen. Voeg het vlees toe en bak het rondom bruin. Voeg nu wat bouillon toe en limoensap. Laat het geheel ca. 30 min. verder stoven.
download