De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Bola-Bola Ubi Jalar
Spiesjes gefrituurde balletjes van zoete aardappel
Ingrediënten:
- 250 gr. zoete aardappels
- 2 eetlepels tapiocameel
- 1 eetlepel poedersuiker
- 1 eetlepel kaneel
- olie om te frituren
Bereiding:
Schil de aardappels en kook ze gaar. Laat ze afkoelen en stamp het tot puree. Meng het tapiocameel en de suiker er goed door heen. Neem een eetlepel van het mengsel, rol het tot een balletje en leg de balletjes op een bord. Verhit de olie en frituur de balletjes goudbruin en krokant. Laat ze uitlekken op keukenpapier en rijg ze per 3 of 4 aan satehstokjes. Bestrooi de balletjes met kaneel en poedersuiker voor het serveren.
download