De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Sambal Nanas Pedis
Pittige ananas
Ingrediënten:
- 1 kleine ananas
- 5 rode rawits
- 5 sjalotten
- 3 teentjes knoflook
- 2 rode lomboks
- 1 eetlepel sambal oelek
- 1 theelepel trassi
- 1 theelepel suiker
- 1 theelepel zout
- 2 eetlepels olie
Bereiding:
Schil de ananas en snijd het in stukken. Rasp de knoflook. Snijd de lomboks, rawits en sjalotten in dunne ringen. Verhit de olie en fruit de lomboks, rawits, sjalotten, knoflook, trassi en sambal tot het begint te geuren. Voeg de suiker en het zout toe en roer het goed door. Voeg de ananasstukken toe en schep het geheel goed door tot de ananas volledig met de sambal is bedekt.
download