De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Terong Balado Padang
Gegrilde aubergine met een pittige saus
Ingrediënten:
- 2 kleine aubergines
- 10 rode lomboks
- 5 sjalotten
- 2 teentjes knoflook
- 1 tomaat
- limoensap
- 2 eetlepels olie
- zout naar smaak
Bereiding:
Snijd de aubergines in plakken en gril ze in een grilpan mooi bruin en gaar. Snijd de lomboks, sjalotten, knoflook en tomaat in stukken en maal het tot een grove pasta. Verhit de olie en fruit de pasta tot deze saus de gewenste dikte heeft bereikt. Breng het geheel op smaak met limoensap en serveer de saus over de aubergines.
download