De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Sateh Tahu Ketjap
Sateh van tofu, paprika en ui
Ingrediënten:
- 1 blok tahu
- 2 rode rawits
- 1 paprika
- 1 ui
- 5 eetlepels ketjap manis
- 1 theelepel knoflookpoeder
- limoensap
- olie
Bereiding:
Snijd de rawits fijn. Meng voor de saus de rawits, knoflookpoeder en het limoensap door de ketjap. Houd dit apart. Snijd de tahu, paprika en ui in even grote blokjes. Verhit ruim olie en frituur de tahu goudbruin, laat het goed uitlekken. Bak de paprika en ui in een beetje olie beetgaar. Rijg de tahu afwisselend met de paprika en de ui aan satehstokjes en serveer het met de saus.
download