De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Ayam Goreng Bawang Putih
Krokant gebakken kip met knoflook
Ingrediënten:
- 1 kg. kippenbouten
- 6 teentjes knoflook
- 4 sjalotten
- 3 rode lomboks
- 1 limoen
- halve theelepel aromat
- 1 theelepel zout
- olie om te frituren
Bereiding:
Pers de limoen uit. Rasp de knoflook en meng dit met het zout, limoensap en aromat. Wrijf de kip hier mee in en laat het een nacht marineren. Verhit de olie en frituur de kip gaar en krokant. Snijd de lomboks en de sjalotten in ringen en fruit het in wat olie gaar. Bestrooi de kip met de sjalotten en lombok voor het serveren.
download