De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Babi Pedis dan Daun Pepaya
Gebakken varkensvlees met papayabladeren
Ingrediënten:
- 200 gr. hamlappen
- 250 gr. daun pepaya
- zout
- 7 sjalotten
- 3 tenen knoflook
- 5 schijven djahe
- 2 serehstengels
- 7 rawits
- trassi
- 2 eetlepels olie
Bereiding:
Snijd het vlees in kleine blokjes. Maak de groenten schoon en snijd deze klein. Zet de gesneden papayabladeren weg in wat water met zout. Doe de schoongemaakte sjalotten, knoflook, djahe, trassi, rawits in de vijzel en wrijf deze fijn. Verhit wat olie in een wok en bak het vlees bruin. Voeg daarna de kruidenpasta en de gekneusde serehstengels toe. Roerbak dit alles in ca. 1 min. Voeg 1 dl. water, de papaya met wat zout naar smaak toe, tot de bladeren zacht zijn.
download