De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Babi Panggang Saus Tiga
Zoet/zure saus
Ingrediënten:
- 2 schijven djahe
- 2 eetlepels tomatenpuree
- 1 theelepel sambal oelek
- 200 cc. water
- 1 eetlepel suiker
- 50 cc. azijn
- 50 cc. gembersiroop
- 5 stukjes stemgember
- maïzena
Bereiding:
Breng het water met de tomatenpuree, geraspte djahe, sambal en de suiker aan de kook. Snijd de stemgember klein en doe die samen met de azijn en de siroop bij de kokende vloeistof. Houd alles nog 5 min. aan de kook. Maak hiervan in de blender een gladde saus. Bind de saus met de maïzena en serveer de saus bij de Babi Panggang Empat.
download