De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Babi Panggang Saus Dua
Zoete, rode saus
Ingrediënten:
- 60 gr. gula djawa
- 1 eetlepel ketjap manis
- 60 ml. rijstazijn
- 60 ml. kippenbouillon
- 2 eetlepels tomatenpuree
- 2 schijven djahe
- 1 sjalot
- 1 theelepel sambal
- 1 rode lombok
- olie
Bereiding:
Schil en snipper de djahe, de lombok en de sjalot heel fijn. Bak de sjalot in de olie zacht en doe dan de andere ingrediënten er bij en kook 5 min. Is de saus te dun, roer er dan wat aangemaakte maïzena door.
download