De nieuwste recepten
Voorgerechten
Bijgerechten
Koffiesnacks
Daging Cili Api
Gestoofd rundvlees in een zeer hete saus
Ingrediënten:
- 500 gr. rundvlees
- 10 rode rawits
- 5 rode lomboks
- 5 sjalotten
- 2 uien
- 2 teentjes knoflook
- 2 cm. djahe
- sap van 1 limoen
- 2 eetlepels oestersaus
- suiker naar smaak
- zout naar smaak
- water
- olie
Bereiding:
Snijd het vlees in blokjes en kook het in voldoende water gaar. Snijd de uien en de lomboks in ringen. Snijd de djahe, rawits, sjalotten en knoflook fijn en maal dit tot een pasta. Verhit wat olie en bak het vlees hierin bruin. Voeg de kruidenpasta toe en bak die even mee. Voeg de uiringen en de lomboks toe en bak dit mee tot de uien gaar zijn. Voeg de oestersaus toe en breng het geheel op smaak met suiker en zout. Schep het geheel in een schaal en besprenkel het voor het serveren met limoensap.