De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Daging Pedis Dua
Gestoofd rundvlees in een pittige saus
Ingrediënten:
- 250 gr. rundvlees
- 20 gr. ui
- 5 rode lomboks
- 2 eetlepels olie
- water
Bumbu:
- 2 eetlepels olie
- 1 eetlepel ketjap manis
- 1 eetlepel ketjap asin
- 1 theelepel zwarte peperkorrels
- 1 theelepel chilipoeder
- 1 theelepel zout
Bereiding:
Snijd het vlees in stukken. Snijd de ui fijn, ontpit de lomboks en snijd ze over de lengte in repen. Stamp de peperkorrels fijn en meng ze met de rest van de bumbu door het vlees en laat het vlees minstens een uur marineren. Fruit de ui en de lomboks in de olie gaar. Voeg het vlees met de bumbu toe en bak tot het vlees van kleur verandert. Schenk het water bij het vlees en stoof het helemaal gaar. Kook de saus tot de gewenste dikte in.
download