De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Babi Panggang Merah
Krokant gebakken varkensvlees
Ingrediënten:
- 1 kg. varkenshaas
- 5 teentjes knoflook
- 5 eetlepels suiker
- halve eetlepel rode kleurstof
- 2 eetlepels arak
- 3 eetlepels ketjap manis
- 1 eetlepel sesamolie
- 2 eetlepels hoisinsaus
- 2 theelepels Chinese 5-kruidenpoeder
- zout naar smaak
Bereiding:
Pel en pers de knoflook. Meng alle ingredienten met elkaar in een ruime kom en wrijf het vlees hiermee in. Laat het vlees een nacht in de koelkast marineren. Verwarm de oven voor op 220 graden. Leg het vlees in een ovenschaal en zet deze in de oven. Plaats een bak of schaal gevuld met water onder het vlees. Rooster het vlees tot het gaar en mooi bruin van kleur is. Snijd het vlees in mooie dunne lapjes.
download