De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Babi Panggang
Geroosterd varkensvlees in zoete saus
Ingrediënten:
- 500 gr. varkensfilet
- halve witte kool
Marinade:
- 2 theelepels djahe
- 1 theelepel knoflookpoeder
- 1 theelepel laospoeder
- 1 theelepel uienpoeder
- 2 eetlepels ketjap manis
- peper
- zout
Bereiding:
Maak het varkensvlees schoon. Meng alle marinade ingredienten en verdeel over de filet. Laat het ca. 1 uur marineren. Braad het vlees in de oven op 220 graden in ca. 30 min. tot het gaar is. Snijd het vlees en leg het op een bedje van fijnverscheurde kool. Giet Babi Panggang Saus (zie recept op de site) over het vlees. Dien het geheel op met gekookte rijst.
download