De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Kolak Pisang Ubi Bandung
Gestoofde bakbanaan en zoete aardappel in een zoete kokossaus
Ingrediënten:
- 250 gr. zoete aardappelen
- 250 gr. bakbanaan
- 200 gr. gula djawa
- 1 ltr. santen
- 2 daun pandan
- halve eetlepel kristalsuiker
- halve theelepel zout
- maizena
Bereiding:
Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes. Pel de bananen en snijd ze in schijven. Breng de santen met de gula djawa, daun pandan, zout en kristalsuiker aan de kook en roer totdat de suiker is opgelost. Voeg de aardappelen en de bananen toe en stoof ze gaar. Los de maizena op in wat water en bind daarmee de saus.
download