De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Acar Ketimun dan Kacang
Zoet/zure komkommer met pinda's
Ingrediënten:
- 100 gr. ongezouten pinda's
- 2 komkommers
- 3 sjalotjes
- 2 rode lomboks
- 2 eetlepels limoensap
- 1 eetlepel azijn
- 2 theelepels suiker
- 2 theelepels zout
Bereiding:
Schil de komkommers, verwijder de zaadjes en snijd de komkommers in dunne plakjes. Meng het met het zout en laat het even staan. Druk dan in een vergiet het vocht eruit. Ontpit de lomboks en snijd deze fijn samen met de sjalotten. Maal de pinda's in de vijzel fijn. Meng alle ingredienten goed door elkaar.
download