De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Wingko Babat Empat
Koek van kleefrijstmeel, kokos en kokosmelk
Ingrediënten:
- 200 gr. geraspte kokos
- 200 gr. suiker
- 200 gr. ketanmeel
- 1 ei
- 1 blikje santen
- 1 zakje vanillesuiker
- lauw water
- snufje zout
Bereiding:
Meng kokos, suiker, vanillesuiker en ketanmeel in een kom en roer het goed door. Voeg het ei, zout, santen en een beetje lauw water toe en roer het goed door tot je een glad beslag hebt. Laat dit ca. 30 min. tot 1 uur staan. Verwarm de oven voor op 175 graden. Bekleed de bakplaat met bakpapier en schenk het beslag hier op. Laat het in het midden van de oven gaar en goudbruin worden. Haal het uit de oven, laat het afkoelen en snijd het in stukken voor het serveren.
download