De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Sop Telor Puyuh
Groentesoep met kwarteleitjes
Ingrediënten:
- 1 ltr. kippenbouillon
- 15 kwarteleitjes
- 2 sjalotten
- 2 teentjes knoflook
- 1 ui
- 2 wortels
- 1 lente-ui
- 1 stengel selderij
- peper
- zout
Bereiding:
Kook de kwarteleitjes hard en pel ze. Snijd de sjalotten in ringen, snijd de ui in halve ringen en rasp de knoflook. Snijd de lente-ui in schuine ringen, snijd de selderij en de wortels in plakjes. Fruit de sjalotten, ui en knoflook in wat olie. Voeg de eieren toe en bak die even mee. Voeg de groenten en de bouillon toe en kook de wortels beetgaar. Breng de soep op smaak met peper en zout.
download