De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Ayam Masak Santen
Gestoofde drumsticks in kokosmelk
Ingrediënten:
- 8 drumsticks
- 6 dl. santen
- 3 cm. kaneel
- 1 theelepel asempasta
- 2 eetlepels olie
- kwart theelepel peper
- 2 theelepels zout
Bumbu:
- 6 sjalotten
- 3 teentjes knoflook
- 3 rode lomboks
- 2 kardemompeulen
- 2 cm. djahe
- 2 cm. kunyit
- kwart theelepel djinten
- kwart theelepel venkelpoeder
Bereiding:
Snipper de sjalotjes, knoflook en lomboks fijn. Schil de djahe en kunyit en snijd ze fijn. Maal de bumbu tot een pasta en fruit het met de kaneel tot het begint te geuren. Voeg de kip toe en bak het mee tot het van kleur is veranderd. Voeg de santen toe en stoof de kip gaar tot de saus is ingedikt. Voeg zout, peper en asempasta toe en schep het geheel goed door.
download