De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Babi Manis Pedis
Pittig varkensvlees in zoete ketjapsaus
Ingrediënten:
- 750 gr. hamlappen
- 3 sjalotten
- 5 tenen knoflook
- 5 eetlepels olie
- 8 rode lomboks
- 2 theelepels ketumbar
- 225 ml. ketjap manis
- 125 ml. water
Bereiding:
Snijd het vlees in grote stukken. Snijd de sjalotten, lomboks en knoflook fijn. Verhit in een wok de olie en fruit hierin de sjalotten en de knoflook 3 min. Voeg dan het vlees toe en bak dit rondom bruin. Vervolgens de lomboks en ketumbar toevoegen en nog 2 min. bakken. Dan de ketjap en het water erbij en het geheel laten sudderen totdat het vlees gaar is en het vocht vrijwel is verdampt.
download