De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Kroepoek Jamur
Chips van champignons
Ingrediënten:
- 500 gr. champignons
- 225 gr. rijstmeel
- 50 ml. water
- 6 teentjes knoflook
- 1 eetlepel ketumbar
- 1 theelepel zout
- olie
Bereiding:
Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Rooster de ketumbar in een droge koekenpan en maal ze met de knoflook en het zout tot een pasta. Meng de pasta met het water en laat de champignons hierin 30 min. staan. Droog de plakjes goed, haal ze door het rijstmeel en frituur ze in hete olie bruin en mooi krokant. Laat ze goed uitlekken.
download