De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Kue Onde Balut Keju
Gefrituurde kaasballetjes
Ingrediënten:
- 300 gr. bloem
- 175 gr. geraspte kaas
- 150 gr. suiker
- 25 gr. margarine
- 2 eieren
- 1 theelepel bakpoeder
- water
- olie
Bereiding:
Zeef de bloem met het bakpoeder enkele keren. Mix de margarine met de suiker tot het romig en wit is. Mix de eieren er één voor één door. Spatel de bloem en 150 gr. kaas door de eieren tot een glad deeg. Vorm balletjes van het deeg. Rol de balletjes door het water en daarna door de overgebleven geraspte kaas. Verhit olie en frituur de balletjes in enkele min. gaar en goudgeel van kleur.
download