De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Babi Kucai
Pittige varkensreepjes met prei in ketjapsaus
Ingrediënten:
- 500 gr. fricandeau
- 4 groene lomboks
- 200 gr. prei
- 5 lente-uitjes
- 1 dl. ketjap
- 1 dl. runderbouillon
- 1 theelepel sesamolie
- 3 eetlepels olie
- 1 mespunt peper
- 1 mespunt zout
Bereiding:
Snijd het varkensvlees in lange repen en de groene lomboks, prei en lente-ui in fijne ringen. Was de prei goed. Bak het vlees in de wok iets aan in de olie. Voeg de prei, lente-ui en lomboks toe en bak dit verder op. Blus het geheel af met de bouillon en de ketjap. Laat alles gaar sudderen en giet er een beetje sesamolie over. Breng alles op smaak met peper en zout.
download