De nieuwste recepten
Voorgerechten
Sop Baso Tahu
Bijgerechten
Tempeh Bacem Empat
Tempeh Tumbuk Daun Kemangi
Bakwan isi Sayuran
Perkedel Roti Daging
Babi Panggang Tradisional
Malbi Tanjung Pinang
Kacang Teri dan Tempeh
Koffiesnacks
Kue Tahu Pisang Kacang
Sateh Pisang Coklat Keju Dua
Ontvang recepten in je e-mail!
Acar Ketimun Biasa
Zoet/zure pittige komkommer
Ingrediënten:
- 1 komkommer
- 2 rode uien
- 2 rode lomboks
- 2 eetlepels suiker
- azijn
- zout
Bereiding:
Doe de suiker, zout en azijn in een diepe schaal. Was de komkommer en snijd hem in dunne schijfjes boven de schaal. Roer het geheel door elkaar. Pel de uien en snipper ze. Was de lomboks en snijd ze fijn. Meng het geheel in de schaal en laat dit enige tijd intrekken.
download